Collins Street West, Victoria 8007 Australia
Monday - Friday 08:00-16:00
1800.899.900

PROJEKTIRANJE

Izrađujemo sve vrste projekata koji su investitoru potrebni tijekom cijelog investicijskog procesa – od preliminarne zamisli na papiru, preko gradnje, do izvedbe obrtničkih radova u unutarnjem prostoru. .

Pružamo usluge izrade cjelokupne projektne dokumentacije za svaki postupak u gradnji. To uključuje širok raspon nacrta, od osnovnih idejnih skica i rješenja, u ranoj fazi posla, tijekom koje investitor stječe dojam o mogućnostima koje njegovo zemljište pruža, preko Idejnog projekta za ishođenje lokacijske dozvole, odnosno posebnih uvjeta gradnje od strane nadležnih javnopravnih poduzeća, izrade samog Glavnog projekta, koji je potreban za ishođenje građevinske dozvole, do izrade Izvedbenog projekta koji uključuje sve nacrte potrebne izvođačima za samu gradnju i rješenja pojedinih detalja u izvedbi zbog koji je u konačnici svaka građevina posebna i jedinstvena.

Sa svojim stalnim suradnicima našim investitorima pružamo uslugu izrade cjelokupne projektne dokumentacije – projekti konstrukcije sa statičkim proračunom, projekti elektroinstalacija, vodovoda i odvodnje, strojarskih instalacija, zaštite od požara, zaštite na radu, projekti uređenja krajobraza, fizike zgrade, tehničke zaštite i dr., kao i svi projekti koje po potrebi izrađuju naši stalni suradnici za poslove geodezije i geomehanike.

Tražite arhitekte za Vaš projekt?